Geplaatst in Personal

Childless-not-by-choice XI

Even voel ik een scheut van pijn door mij heen gaan bij het zien van alle blijde aankondigingen op Facebook van trotse ouders wiens kroost net geslaagd is. Mijn kind had nu ook ongeveer die leeftijd gehad.

Mijn eigen verdriet verdwijnt opslag naar de achtergrond wanneer ik verder naar beneden scrol en zie dat de dochter van kennissen is geslaagd. Het is haar zo gegund. Die kanjer heeft het maar mooi geflikt terwijl zij net haar moeder is verloren.

Een moeder is altijd onmisbaar, maar vandaag dubbelop. Wat zou ze trots zijn! -by Bregje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s