Geplaatst in Personal

Stadskind

Zondagmiddag kinderboerderij Westerpark. Wij staan bij de kalfjes te praten met één van de vrijwilligers, wanneer er een meid van een jaar of 20 bij komt staan. Al snel neemt zij het gesprek over. ‘Doet dat geen pijn, die gele dingen in hun oren?’ Op het moment dat de vrijwilliger net antwoord wil gaan geven, zie ik dat zij zelf een hele rits oorbellen heeft, variërend in grootte. ‘En dat vraag jij?! De meid kleurt van oor tot oor. Duidelijk een stadskind. Waarschijnlijk denkt zij ook nog steeds dat melk van de Dirk Broek komt. -by Bregje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s