Geplaatst in Personal

Humor

Al een aantal jaar ben ik een zeer tevreden klant bij kapsalon Bianco op de Rozengracht in Amsterdam. Wat opvalt aan het team is dat zij buiten dat zij heel vriendelijk zijn, hun werk goed doen ook heel internationaal zijn.

Naast het knippen en verven van mijn haar laat ik daar ook mijn wenkbrauwen kleuren. Zo ook vandaag. Met het kleuren komt er altijd wat verf op je huid rondom je wenkbrauwen. Om dit te goed verwijderen moet er soms flink geboend worden.

Bij het verwijderen van de verf roep ik: ‘Wat doe je! Kijk wat je hebt gedaan!’ Ik trek mijn wenkbrauwen op zodat er rimpels ontstaan op mijn voorhoofd. ‘Deze rimpels had ik net nog niet!’

De dame verstijft en trekt wit weg. Ik ook altijd met mijn directe Amsterdamse humor. – by Bregje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s