Geplaatst in Personal

Honden bezitters

Tijdens een wandeling doorkruis ik een parkje. Bij het honden veldje staan drie mannen met een puppy. Één van de mannen geeft aan naar huis te gaan waarop een ander reageert met: ‘Wij gaan ook.’ Grappig hoe hondenbezitsters in de ‘wij-vorm’ spreken.

Wanneer ik het parkje uit wil lopen wordt mijn pad geblokkeerd door een bakfiets. Een wat zonderlinge man is zijn honden aan ‘t inladen. Het zijn er vijf. Gezien ik toch moet wachten knoop ik een gesprekje aan. ‘Allemaal van u?’ ‘Ja allemaal zielige gevallen. Buitenland, u weet wel.’ is zijn respons. ‘Uw honden mogen van geluk spreken met zo’n baasje.!’ zeg ik terwijl ik denk aan alle Corona-puppies die straks weer massaal worden afgedankt. -by Bregje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s